Тротинетки за деца на възраст над 7 години

Забавление и усъвършенстване на уменията.

Децата на възраст над 7-8 години умеят да балансират и управляват добре тротинетка на две колела и вече могат да се забавляват свободно с нея. Обикновено, тротинетките за тази възрастова група се очаква да се използват за по-дълго време и затова те са с по-големи колела и по-високо кормило. Това прави възможно една и съща тротинетка да се използва от детето дори и при израстването му през годините.

Тротинетките за децата на възраст над 7-8 години най-често могат да се използват и от техните родители. Те са с по-големи колела и по-високо кормило с няколко степени за височина. Някои от моделите се сгъват и могат да бъдат пренасяни лесно. Гумите на тези тротинетки обикновено са по-големи, има и модели с надуваеми гуми, които возят много по-комфортно по неравни терени. Спирачките са най-често крачни на задното колело, но по-скъпите модели предлагат и спирачки със стоманено жило и челюсти (както на велосипед) и са поставени както на задното, така и на предното колело.

Моделите тротинетки/скутери за деца на възраст над 7-8 години са проектирани най-често за максимално натоварване от 85-100 кг.

Предлагаме ви следните модели, подходящи за деца на възраст над 7 години:

STIGA CRUISE 145-S
STIGA ROUTE 200-S